+ Nieuwsbericht

Dormac Motorrit met collega bedrijven

August 30, 2023

Groot succes Dormac motorrit

afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover en konden de motoren van stal. Arthur Hoogland van Dormac heeft met Jan Wolters een mooie motorrit in elkaar geknutseld. De vertrekplaats was op de Carpoolplaats Agrifirm inApeldoorn. Om 9.30 uur stonden er 20 personen te trappelen om op de motor te klimmen om gas te geven richting Harderwijk. Vanwege het grote aantal rijders is er besloten de groep in tweeën te splitsen.

Een mooie route binnendoor waar veel mooie bezienswaardigheden op ons pad lagen. De 1e stop was gepland bij Ledder Metaal, waar wij werden verrast met koffie en appelgebak. Na een interessante rondleiding in de nieuwe productiehal van Ledder Metaalwerken door Rob Ledder was het tijd voor Part Two van deze tourtocht.

Met een mooie route door het hart van de Hoge Veluwe werd de koers ingezet richting Wolters Metaaltechniek in Spankeren voor de lunch. Hier had Dormac gezorgd voor een Food Truck met een perfecte catering, heerlijk soepje en Hotdog. Na de lunch was het tijd voor een bezichtiging in onze werkplaats. Fijn om te zien dat tijdens een leuke dag onze robotcellen flink hun best deden.

Voor de Die hards onder de motorrijders was er nog een extra route over de Posbank, bekend om de vele haarspeldbochten en mooie heidevelden op de route.

Alle deelnemers waren razend enthousiast, zodat wij kunnen overwegen hier een jaarlijks evenement van te maken. Voor de liefhebbers is er van de route een GPX bestand gemaakt en deze kun je opvragen bij Arthur Hoogland of Jan Wolters.

terug naar overzicht