+ Wij zijn Wolters Metaaltechniek

BBL Leerling CNC verspaner

Leerplek verspaning

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerplek om het vak als CNC Frezer of CNC Draaier te leren? Dan willen wij jou graag helpen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig CNC Frezer of Draaier in een boeiende omgeving.

Wij zijn op zoek naar gedreven leerling die bij ons het vak van CNC frezer wil leren. Wolters Metaaltechniek vindt het belangrijk om talent te ontwikkelen binnen de fijnmechanische techniek. Of je nou als jongere een mooie carrière voor je ziet binnen de verspanende techniek, of je uit een andere sector komt en je wilt laten omscholen tot frezer, wij bieden jou daartoe graag een mooie kans.

Hoe ziet jouw week eruit?

Als leerling werk je 4 dagen per week in ons bedrijf en 1 dag per week ga je naar school. Jeleert bij ons het vak van CNC frezer door middel van het opdoen van praktijkervaring enonder begeleiding van onze bedrijfsopleider.

Wij zoeken?

Een gedreven persoon die:

- Gevoel heeft met techniek en zich hierin verder wil ontwikkelen;

- De ambitie heeft om een BBL opleiding allround verspaner niveau 3 te starten;

- Ook voor de volle 100% gaat om de opleiding succesvol af te ronden;

- Nauwkeurig kan werken;

- Een echte teamplayer is.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf en hebben ruime ervaring met het opleiden van leerlingen. Wij geloven in het investeren in technisch talent en bieden jou daartoe dehandvatten die jij nodig hebt om een mooie toekomst in de techniek tegemoet te gaan. Zoals de bekostiging van jouw opleiding, de begeleiding van een ervaren bedrijfsopleider, interessant en uitdagend werk en de mogelijkheid tot een vast contract. Het is een afwisselende baan bij een betrokken, gezond en groeiend familiebedrijf in de fijnmechanische industrie. Wij zijn continu in ontwikkeling, hebben een geavanceerd machinepark en investeren in innovaties, zoals het gebruik van 3-D print technieken. Je komt te werken in een hecht en betrokken team, waar serieus gewerkt wordt, maar ook ruimte is om een grapje te maken, of leuke activiteiten met elkaar te ondernemen.

Verder bieden wij jou

• Werken in een innovatieve (schone) omgeving met fijnmechanische producten.

• Een 4-daagse werkweek met werktijden van 07:30 uur tot 16.00 uur, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat.

• Een goed salaris passend bij jouw ervaring en de functie.

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek enpensioen via PMT.

• Mogelijkheid tot een vast contract.

• Opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om je te ontwikkelen.

Wie is Wolters Metaaltechniek?

Wolters Metaaltechniek is specialist in het produceren van fijnmechanische producten binnen de verspanende industrie. Wij houden ons bezig met de productie van hoogwaardige fijnmechanische precisie onderdelen, speciale gereedschappen en matrijzen op klantspecificatie. Van prototypes, enkelstuks tot (kleine) series. Wij werken voorgerenommeerde opdrachtgevers in verschillende branches, zoals de semi-con, automotive, chemische, maritieme, medische en optische branche en de algemene machinebouw. Voor het frezen van onze producten beschikken wij over een modern geavanceerd machinepark met 3- en 5-assige machines, voorzien van robotunits voor de onbemande uren.

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV naar Fred Wolters, op emailadres: fwolters@woltersmetaal.nl en voor eventuele vragen, of meer informatie kun je natuurlijk bellen met Fred Wolters op nummer: 0313-422537. Een motivatiebrief is niet verplicht.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

solliciteren